Gledalica online

impressum i kontakti

Gledalica.ba je online magazin za filmofile. Pratimo dešavanja u svijetu filma, serija, televizije i telekoma. Osvoji ulaznice za kino i premijete te posebne ponude video popularnih platformi.

Gledalica online magazin

Gledalica nije ono što neki očekuju. Mi ne nudimo ilegalne linkove za gledanje filmova, nudimo vam recenzije filmova i serija, top liste, intervju s poznatim glumcima i najave TV programa. Pronađite i ponude telecom i VOD operatera iz svijeta i regije po posebnim uvjetima. Učlanite se u zajednicu i uživajte u svijetu filma.

Uredništvo

Alem Sinanović
urednik digitalnih medija
[email protected] / [email protected]
+387 62 554 222

Oglašavanje

Melisa Čančar Karahodža
direktorica prodaje
[email protected]
+387 62 553 222

Gledalica online magazin za filmofile

Gledalica online je magazin za sve koji vole filmove, serije, televiziju i druge video sadržaje.

Na našem sajtu možete pronaći zanimljive top liste, recenzije, novosti vezane za video sadržaje i redovne nagradne igre.

U saradnji sa partnerima nagrađujemo vas sa kino ulaznacima, besplatnim pretplatama za popularne video platforme, premium sadržajima i ekskluzivnim gadgetima vezanim za video.

gledalica cover

Pretplatite se besplatno na naš newsletter i pobrinite se da dobijete sve zanimljivosti i informacije na vrijeme.

Obećavamo da vas nećemo spamovati. Ako ste pravi filmofil i želite da pišete za nas javite nam se na [email protected]. Svakog mjeseca, najpopularniji članak nagrađujemo sa vrijednim nagradama.

Otvoreni smo za suradnju u vidu promocije na našem sajtu i popratnim servisima, za sve upite vezane za oglašavanje pišite na [email protected].

Gledalica online magazin

Gledalica je medijski brend u vlasništvu TNT Grupacije i kao takav je međunarodno zaštečen pri Institutu za intelektualno vlasništvo BiH.

gledalica
Gledalica online magazin za ljubitelje filmova, serija i televizije

Na sajtu Gledalica.ba prikazujemo samo legalne i licencirane sadržaje, tv kanale, filmove i online serije.

Legalnim radom podržavamo razvoj video contenta u cijelom svijetu. Ako želite da uvrstimo vaš video sadržaj na naš streaming servis javite nam se.

Volimo filmove, serije, dokumentarce, emisije, televiziju i youtubere.