6 najdražih alkoholičara koje poznajemo iz naših omiljenih serija

0
981

Znamo da nije u redu (stalno) piti alkohol, no ponekad ipak je pa smo napisali ovu listu o naših šest najdražih alkoholičara iz omiljenih nam serija. Ovim likovima iz serija cuganje je dio osobnosti. Stopljeni s alkoholom, vrlo često dovode svoje bližnje u opasnost i nevolje svojim pijančevanjem. Ipak, unatoč alkoholu, ovi su nam likovi iz serija iznimno dragi, a bez njih naše omiljene serije možda ne bi bilo toliko omiljene!

6. Frank Gallagher/Besramnici/Shamelles

Kronično nezaposlen Vernon Francis “Frank” Gallagher, kojeg u američkoj inačici serije glumi William H. Macy, pijana je bačva puna raznih vrsta alkohola. Zanimljiv i sjeban lik bez koje serija Besramnici (Shameless) ne bi bila to što je.

6 najdražih alkoholičara koje poznajemo iz naših omiljenih serija

5. Al Bundy/Bračne vode/Married With Children

Najdraži TV otac Al Bundy iz jedne od najpopularnijih humorističnih serija Bračne vode (Married With Children), kojeg glumi fantastični Ed O’Neill, cuga svaki dan kako bi mu bilo lakše nositi se s obiteljskim problemima. Koliko god bio pijan, ipak na kraju uvijek napravi dobru stvar za svoju obitelj.

6 najdražih alkoholičara koje poznajemo iz naših omiljenih serija

4. Patsy Stone/Pa to je fantastično/Absolutely Fabulous

Budimo relani, sukus čitave serije Pa to je fantastično (Absolutely Fabulous) je vodka, i to je zapravo jedina radnja serije – cuganje. Patsy i Edina najčešće cugaju votku, iako ponekad znaju popiti i neko drugo piće, a sve im to baš lijepo pristaje!

6 najdražih alkoholičara koje poznajemo iz naših omiljenih serija

3. Homer Simpson/Obitelj Simpson/The Simpsons

Homer Simpson je simpatični pijanac koji živi na rubu tako što pijan radi u nuklearnoj elektrani ugrožavajući živote svojih sugrađana. Ipak, nikad se ništa loše ne dogodi, a popularna animirana serija Obitelj Simpson (The Simpsons) jedna je od najdugovječniji serija u povijesti televizije!

homer

2. Karen Walker/Will i Grace/Will And Grace

Druge mjesto zauzela je Karen Walker iz popularne humoristične serije Will i Grace (Will And Grace), žena koja zna kako piti. Evo što Karen kaže o tekili: “Moram na wc. Istina je što kažu o tekili, ne možeš kupiti tekilu, možeš je samo posuditi.” 

200_s

1.  Rustin Cohle/Pravi detektiv/True Detective

Na prvom mjestu je detektiv Rustin Cohle, kojeg glumi genijalni Matthew McConaughey. Cohle je mračan tip koji u prvoj sezoni mega-popularne kriminalističke serije Pravi detektiv (True Detective) u svakoj sceni (u sadašnjosti) puši cigaretu i igra se s limenkom pive. Bez te limenke pive cijela prva sezona bila bi potpuno drugačija. Priznajte.

truedetectivemcjpg_2822476b

Komentiraj

Komentara

TagsBesramnici Bračne vode Married With Children Pravi detektiv Shameless The Simpsons True Detective Will i Grace