8 paranormalnih bića koji su zapravo jako simpatični

Paranormalna bića najčešće asociramo s nekim čudnim, pomalo mračnim i zlim likovima. No nisu svi takvi! Donosimo vam listu 8 onih nama najsimpatičnijih paranormalnih bića iz serija.

8. Bembo  – Dizalica

Junak emisije Dizalica, Bembo je svemirac koji dolazi na Zemlju naučiti naše zemaljske običaje. Nespretan je i smiješan, no na kraju uvijek sve napravi dobro. Njegovi su prijatelji djevojčica Klara, družba sa Zelenog trga, snjegović Žarko i šumsko biće Mucka, a suparnici gospodin Coflek i njegov nećak Fleka.

8 paranormalnih bića koji su zapravo jako simpatični

7. Lafayette Reynolds- Okus krvi/True Blood

Lafayette Reynolds, iz popularne serije Okus krvi (True Blood) koja se vrti oko vampira i drugih čudnih bića, je medij koji ima magičnu moć koja mu omogućava da priča s duhovima, a nakon što ga opsjedne meksični demon, dobije još veće moći. lafayette

6. Emma Swan – Jednom davno/Once Upon A Time

Emma Swan je u popularnoj seriji o bajkama i likovima iz bajki Jednom davno (Ince Upon A Time) kći Snjeguljice i Princa, a poznata je pod imenom “Spasiteljica”. Ima razne magične moći.

emma

5. Michael Guerin – Roswell

Michael Guerin, iz popularne serije Roswell o izvanzemaljcima koji dolaze na Zemlju, je hibrid čovjeka i izvanzemaljca koji dolazi na Zemlju s Maxom i Isabel i kreću u srednju školu. Michael nam je najdraći od ovog popularnog trojca jer je buntovan i simpatičan.

michael

4. Timmy – Strasti/Passions

Timmy, iz sapunice/serije Strasti (Passions), je bio običan lutak, no onda mu je vještica Tabitha udahnula život i njih su dvoje postali čarobnjački tandem. Bez njih, serija Strasti zaista ne bi bila ista. timmy

3. mačak Salem – Sabrina mala vještica

U seriji Sabrina mala vještica (Sabrina The Teenage Witch) Salema su vještice pretvorile u mačka jer je htio osvojiti cijeli svijet. Nisu uspjele puno toga promijeniti, jer je on sada samo preslatki mačak koji želi osvojiti cijeli svijet.

salem

2. Wilfred – Wilfred

Wilfred je nenormalni pas u obliku čovjeka koji voli pušiti travu. Pojavljuje se u popularnoj humorističnoj seriji Wilfred, u kojoj glumi i Elijah Wood. Serija inače ima australsku i američku verziju, a u obje verzije Wilfreda glumi Jason Gann.

wilfred

1. dr. Who – Dr. Who

Često nazivan jednim od najomiljenijih izvanzemaljaca, dr. Who simpatični je svemirski avanturist čovjekolikog oblika čije je jedino oružje sonic screwdriver, a može i putovati kroz vrijeme. Zasluženo prvo mjesto najsimpatičnijih paranormalnih bića!

dr. who

>> Pakleni šund: Male tajne iza jednog od najboljih filmova svih vremena

Komentiraj

Komentara

TagsBembo Dizalica Dr Who Jednom davno Okus krvi Once Upon A Time Passions Roswell Sabrina mala vještica Strasti True Blood Wilfred

Koliko je koristan ovaj post? Subtitle: Leave empty to disable. Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili! Result text - average rating: Prosječna ocjena Result text - vote count:

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Drugi upravo čitaju

In The Dark – Sve o glavnoj glumici koja je podigla medijsku prašinu o slijepim osoba na filmu

In The Dark je odlična serija iz 2019. godine koju ne smijete propustiti. Uvrnuta kriminalistička komedija U mraku (In the Dark) nova je serija na Pickbox NOW koja nas je zaintrigirala – u fokusu priče je neobična...

Guilty na Foxu iduće godine?

Guilty na Foxu iduće godine?

Talk to Me (2022) – Gledalica.ba

Radnja filma Talk to Me prati grupu tinejdžera koji otkriju da mogu kontaktirati duhove koristeći misterioznu balsamovanu ruku, ali kako to obično biva preteruju u tome i oslobađaju zastrašujuće natprirodne sile. Talk to Me je australijski...