back to top

Rat svjetova: Ne propustite novu uzbudljivu seriju

Rat svjetova je odlična serija iz 2019. godine koju ne smijete propustiti.

Premijera u petak 20. prosinca u 21h na Epic Drama

Ne propustite novu uzbudljivu seriju Rat svjetova (2019), u petak 20. prosinca u 21h, na kanalu Epic Drama. Nakon što golemi meteor pogodi Horsell Common u Surreyju, u Engleskoj, stanovnici Zemlje suočavaju se s okrutnim napadom nepoznate izvanzemaljske rase.

rat svjetova: ne propustite novu uzbudljivu seriju
Rat svjetova: Ne propustite novu uzbudljivu seriju

Usred tog kaosa, George odlazi iz braka u kojem nema ljubavi, nadajući se započeti novi život s Amy, unatoč osudi zajednice u kojoj žive.

No George i Amy, zajedno sa svim ostalim ljudima na planetu, uskoro se nađu u borbi za opstanak, suočeni s nemilosrdnim neprijateljem koji je daleko iznad njihova poimanja, a koji je odlučio uništiti čovječanstvo i osvojiti planet.

Roman je za seriju adaptirao Peter Harness te je impresivnim spojem znanstvene fantastike, povijesne drame i užasa oživio jedne od najzloglasnijih neprijatelja u književnosti.

rat svjetova: ne propustite novu uzbudljivu seriju
Rat svjetova: Ne propustite novu uzbudljivu seriju

Epske činjenice

Scenarist Peter Harness postaje sve poznatije ime u filmskom svijetu. Prije nego što je napisao scenarij za ‘Rat svjetova’, radio je, između ostalog, na serijama ‘McMafia’, ‘Wallander’ i ‘Doktor Who’. Do sada je nominiran za nagrade škotske BAFTA-e, Udruženja britanskih scenarista i Kraljevskog televizijskog društva.

Redatelj: H.G. Wells, Peter Harness
Glumci: Eleanor Tomlinson, Rafe Spall, Robert Carlyle, Rupert Graves

PREPORUKA

Drugi upravo čitaju

INTERVJU: Nebojša Taraba

Nebojša Taraba - producent serije Novine Keshet planira američku adaptaciju Novina Najbolje što se može dogoditi jednoj domaćoj seriji upravo se događa seriji Novine iza koje stoje producenti Nebojša Taraba i Miodrag Sila, redatelj Dalibor Matanić...

Jesen na TV1000: Što ćemo gledati?

Listopad na kanalu TV1000 prepun je akcijskih filmova, horrora i trilera, ali i komedija i drama koje stvaraju uvertiru za najstrašniji dan u godini – Noć vještica! U specijalu Posljednja prilika pogledajte filmove koje još niste – ili ih...

INTERVJU: Saša Ban (Betonski spavači)

Mladi hrvatski redatelj Saša Ban ističe se mnogim filmskim i serijskim radovima, kako u dokumentarnim tako i igranim formama. Autor je dokumentarnog filma Zemlja znanja (2011.), na Zagreb Film Festivalu osvojio je glavnu nagradu za kratki igrani...