back to top

Egzorcizam Emily Rose i specijal 13 noći klasika horora

Egzorcizam Emily Rose

Listopad na kanalu TV1000 je u znaku odbrojavanja do Noći vještica. Krajem mjeseca uživajte u specijalu 13 noći klasika horora! uz horor-filmove koji su stvarali povijest, ostavljali nas bez daha i utjecali na cijelu jednu generaciju filmaša.

Psiho, Ralje, Prozor u dvorište i Egzorcist: Početak samo su neki od filmova uz koje ćemo ispratiti listopad. Pripremite se za strah svake večeri od subote 19. listopada u 22.30h na kanalu TV1000.

egzorcizam emily rose
Egzorcizam Emily Rose i specijal 13 noći klasika horora

Egzorcizam Emily Rose (The Exorcism of Emily Rose)

Uzbudljivi horor-film temeljen na istinitoj priči o odvjetnici Erin Bruner, koja se sukobila sa crkvom i državom boreći se za život svećenika, oca Moorea, koji je na mladoj ženi izveo smrtonosni egzorcizam.

Erin se mora boriti protiv samouvjerenog državnog odvjetnika Ethana Thomasa, ali i protiv vlastitih demona – u trenutku kada shvati da je nezadovoljna vlastitom karijerom.

Redatelj: Scott Derrickson

Glumci: Laura Linney, Tom Wilkinson, Campbell Scott, Jennifer Carpenter, JR Bourne

13 noći klasika horora

Dok ove sezone brojimo dane do Noći vještica, možete ponovno uživati u svim klasicima horor-filmova. Prikazivat će se originalni horori i njihove franšize, koji su ušli u povijest i utjecali na buduće generacije filmskih stvaralaca.

egzorcizam emily rose i specijal 13 noći klasika horora
Egzorcizam Emily Rose i specijal 13 noći klasika horora

Trenuci koji će vas ostaviti bez daha, vraćaju se na male ekrane ovog listopada na kanalu TV1000. Čeka vas užas… Ali nemojte zaboraviti disati!

PREPORUKA

Drugi upravo čitaju

TOP 10 Lista uznemirujućih filmova

Ovo je lista uznemirujućih filmova kreirana od strane poznatog filmskog Blogera Siniše. U tekstu napisanom povodom 1000 recenzija objavljenih na sajtu sam spomenuo fazu iz doba studiranja, kada sam počeo da gledam bukvalno sve što...

Nezaboravna definitivno nije zaboravljena

Nezaboravna definitivno nije zaboravljena

Nagrađivani svjetski producenti i Oscarovci dolaze na NEM Zagreb 2019

NEM Zagreb 2019., događanje usmjereno na razvoj TV i filmske industrije u Hrvatskoj i regiji, objavio je prve potvrđene predavače i paneliste. Tijekom trodnevnog događanja, govornici iz Europe i svijeta dijelit će bogata znanja...