back to top

6 zvijezda koje su bile u Star Treku, a vi to (vjerojatno) niste znali

U iščekivanju novih epizoda Zvjezdanih staza koje su upravu krenule u obliku novog serijala Star Trek: Discovery, odgledali smo sve starije verzije ove znanstveno-fantastične poslastice, i pritom uočili mnoge glumce i poznate osobe koji su ostvarili epizodne uloge. Neki su od njih imali i više uloga, neki su glumili različite zanimljive izvanzemaljce, ali samo je jedan čovjek u povijesti Zvjezdanih staza glumio samog sebe. Donosimo vam listu od šest  zvijezda koje su bile u Zvjezdanim stazama (Star Trek), a vi to vjerojatno niste znali!

>>Star Trek : Discovery (RECENZIJA)

6. Ashley Judd

Popularna američka glumica Ashley Judd glumila je u serijalu Zvjezdane staze: Nova generacija (Star Trek: The Next Generation), u dvije epizode – Darmok i The Game. Judd je glumila Robin Lefler, prijateljicu Wesleyja Crushera (Wil Wheaton). Američka glumica 2012. je glumila u serijalu Missing, a nedavni filmovi u kojima je glumila su Dolphin Tale (2011), Divergent (2014), Dolphin Tale 2 (2014) i Insurgent (2015).

6 zvijezda koje su bile u star treku, a vi to (vjerojatno) niste znali
Zvjezdane staze: Nova generacija

5. Iggy Pop

Populani pjevač grupe The Stooges, James Newell Osterberg, Jr popularniji kao Iggy Pop, pojavljuje se u serijalu Star Trek: Deep Space Nine, u epizodi The Magnificent Ferengi. Američkom rockeru nije strana ni filmska karijera, i često je glumio u filmovima. Njegova filmografija uključuje filmove poput The Crow: City of Angels, The Rugrats Movie, Snow Day, Coffee and Cigarettes, i dr. Iggy Pop u Zvjezdanim stazama glumi lika po imenu Yelgrun, a izgleda ovako:

6 zvijezda koje su bile u star treku, a vi to (vjerojatno) niste znali
Star Trek: Deep Space Nine

4. Jason Alexander

Američki glumac Jason Scott Greenspan aka Jason Alexander, kojeg najbolje znamo po ulozi poremećenog Georgea Costanze u humorističnom serijalu Seinfeld, također je glumio i u serijalu Zvjezdane staze: Voyager (Star Trek: Voyager), u epizodi Think Tank. Jason Alexander glumio je lika po imenu Kurros, glasnogovornika grupe Think Tank, stručnih izvanzemaljaca koji putuju po galaksiji i nude svoje usluge rješavanja raznih problema, za određenu cijenu.

6 zvijezda koje su bile u star treku, a vi to (vjerojatno) niste znali
Star Trek: Voyager

3. Kirsten Dunst

Popularna američka glumica Kirsten Dunst pojavljuje se u serijalu Zvjezdane staze: Nova generacija (Star trek: The Next Generation), u epizodi Dark Page. Kirsten je glumila u Zvjezdanim stazama davne 1993. godine, kad je imala tek 11 godina. Američka glumica kasnije se proslavila ulogom Mary Jane Watson u Spider-Man filmovima.

6 zvijezda koje su bile u star treku, a vi to (vjerojatno) niste znali
Zvjezdane staze: Nova generacija

2. Dwayne “The Rock” Johnson

Zvijezda akcijskih filmova Brzi i žestoki (Fast And Furious) i profesionalni hrvač Dwayne “The Rock” Johnson pojavljuje se u serijalu Zvjezdane staze: Voyager (Star: Trek: Voyager), u epizodi Tsunkatse. The Rock glumi lika koji se bori protiv  Seven of Nine, i pobijedi.

6 zvijezda koje su bile u star treku, a vi to (vjerojatno) niste znali
Zvjezdane staze: Voyager

>> 9 serija za dobro raspoloženje

1. Stephen Hawking

Popularni fizičar Stephen Hawking pojavljuje se u serijalu Zvjezdane staze: Nova generacija (Star Trek: The Next Generation), u epizodi po imenu Descent. U ovoj epizodi, Data stvori hologram u kojemu Stephen Hawking, Albert Einstein i Isaac Newton igraju poker. Time je Stephen Hawking postao jedini lik u cijelom serijalu koji glumi samoga sebe.

6 zvijezda koje su bile u star treku, a vi to (vjerojatno) niste znali
Zvjezdane staze: Nova generacija

Komentiraj

Komentara

TagsStar Trek Zvjezdane staze

Drugi upravo čitaju

After Yang (2021)

After Yang (2021) recenzija filma After Yang je kombinacija sajberpanka i umetničke drame koju potpisuje Kogonada, američki umetnik koji se proslavio svojim video esejima u kojima analizira sadržaj, formu, estetiku i strukturu filmskog i televizijskog sadržaja. Ovo je...

Bacurau (2019)

Bacurau je film nastao u brazilsko-francuskoj ko-produkciji, a sam naslov označava portugalski izraz za noćnu pticu leganj. Osvojio je nagradu žirija na festivalu u Kanu, a širu distribuciju je prekiula pandemija kovida. Distributer Kino-Lorber je sklopio dogovor...

American Fiction (2023)

American Fiction je kombinacija drame i komedije koju potpisuje Kord Džeferson u svom dugometražnom rediteljskom debiju. Svoj scenario je zasnovao na romanu Erasure Persivala Evereta iz 2001. godine i prati romanopisca-profesora koji je frustiran stereotipnim crnačkim knjigama...