Raised by Wolves: Revolucionarni postapokaliptični hit Ridleya Scotta sa zvijezdom Vikinga (TRAILER)

0
987
Raised by Wolves

Raised by Wolves je odlična serija iz 2020 godine koju ne smijete propustiti.

Nakon režiranja i/ili produciranja brojnih uspješnih filmova, poput Gladijatora, Marsovca, Aliena i drugih, Ridley Scott se odlučio na snimanje SF postapokaliptične serije s jednom vrlo zanimljivom i pomalo bizarnom pričom. Jučer smo dobili i prvi trailer.

raised by wolves
Raised by Wolves: Revolucionarni postapokaliptični hit Ridleya Scotta sa zvijezdom Vikinga (TRAILER)

Androidi, kult, distopija i religija

Prema sadržaju dostupnom na internetu, kao i prema objavljenom traileru, serija će biti centrirana oko dva androida kojima je dan zadatak da odgajaju djecu na tajnovitom novom planetu. Kako se populacija planeta povećava tako im je taj zadatak sve teži. Naime, među ljudima dolazi do vjerskih i misaonih nesuglasica što ih dovodi do zaključka da upravljanje ljudskim vjerovanjima nije tako lak zadatak.

Suradnja oca i sina Scott

Raised by Wolves će biti prva američka serija koju je Ridley Scott režirao, a njemu se u tom pothvatu pridružio i sin Luke Scott (Marsovac, Alien: Savez). Dok je Ridley preuzeo 2 epizode od njih ukupno 10, Luke je režirao 3. Uz njih dvojicu, u ostalih 5 epizoda redatelji su Alex Gabassi (The Frankenstein Chronicles), Sergio Mimica-Gezzan (Schindlerova lista) i James Hawes (Crno zrcalo).

Dodatno, 2021. se očekuje i najnoviji film Ridleya Scotta, u kojem je on jednako tako preuzeo ulogu redatelja. Radi se o filmu The Last Duel, u kojem će glumiti zvijezde poput Matta Damona, Bena Afflecka, Adama Drivera i Jodie Comer. Zanimljivo je da su Matt Damon i Ben Affleck napisali scenarij za ovaj film, na temelju povijesnog romana Erica Jagera – (Raised by Wolves).

raised by wolves: revolucionarni postapokaliptični hit ridleya scotta sa zvijezdom vikinga (trailer)
Raised by Wolves: Revolucionarni postapokaliptični hit Ridleya Scotta sa zvijezdom Vikinga (TRAILER)

Viking, Informer i Infiltrator

Uzevši u obzir da se radi o seriji koju režira jedan od najpoznatijih filmaša u povijesti, u glumačkoj se postavi ne može pronaći puno zvijezda. Međutim, najpoznatiji među njima je glumac Travis Fimmel, najpoznatiji po ulozi Ragnara Lothbroka u tv seriji Vikinzi. Uz njega, glumačku postavu čine Amanda Collin (The Exception), Abubakar Salim (Informer), Jordan Loughran (Infiltrator) i Susan Danford (The Salvation).

Premijera nove SF serije Raised by Wolves bit će na novoj platformi HBO Max, 3. rujna 2020. U međuvremenu pogledajte trailer u nastavku.

PREPORUKA