Jesen na TV1000: Što ćemo gledati?

0
1066

Listopad na kanalu TV1000 prepun je akcijskih filmova, horrora i trilera, ali i komedija i drama koje stvaraju uvertiru za najstrašniji dan u godini – Noć vještica!

U specijalu Posljednja prilika pogledajte filmove koje još niste – ili ih jednostavno pogledajte ponovno: Invazija kvarta, Tata u akciji, Povratak u budućnost i Povratak u budućnost 2, Previše je složeno i drugi.

Krajem listopada uživajte u specijalu 13 noći klasika horora! uz horor-filmove koji su stvarali povijest, ostavljali nas bez daha i utjecali na cijelu jednu generaciju filmaša. Ostali filmovi koje ne smijete propustiti u listopadu su Egzorcizam Emily Rose, Van Helsing, Mr. Bean… Film vrhunske katastrofe i Mr. Bean na praznicima. – (TV1000)

tv1000
Jesen na TV1000: Što ćemo gledati?

POSLJEDNJA PRILIKA

Svake nedjelje u listopadu, s početkom u nedjelju 6. listopada u 19.25h

Ne propustite posljednju priliku da pogledate filmove: ‘Invazija kvarta’, ‘Tata u akciji’, ‘Ace Ventura: Kad priroda zove’, ‘Previše je složeno’, ‘Braven’, ‘Povratak u budućnost’ i ‘Povratak u budućnost II’. – (TV1000)

EGZORCIZAM EMILY ROSE/ THE EXORCISM OF EMILY ROSE

Ponedjeljak, 28. listopada u 22.30h

Redatelj: Scott Derrickson

Glumci: Laura Linney, Tom Wilkinson, Campbell Scott, Jennifer Carpenter, JR Bourne

Uzbudljivi horor-film temeljen na istinitoj priči o odvjetnici Erin Bruner, koja se sukobila sa crkvom i državom boreći se za život svećenika, oca Moorea, koji je na mladoj ženi izveo smrtonosni egzorcizam. Erin se mora boriti protiv samouvjerenog državnog odvjetnika Ethana Thomasa, ali i protiv vlastitih demona – u trenutku kada shvati da je nezadovoljna vlastitom karijerom. – (TV1000)

VAN HELSING

Ponedjeljak, 14. listopada u 21h

Redatelj: Stephen Sommers

Glumci: Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Richard Roxburgh, David Wenham, Shuler Hensley

Kraj 19. stoljeća: lovca na čudovišta, dr. Abrahama Van Helsinga, pozivaju u tajanstvenu zemlju u Istočnoj Europi kako bi pobijedio grofa Drakulu i ostale sile zla. Ondje mu pomaže Anna, nasljednica kraljevske obitelji, posvećena Drakulinu uništenju.

south park
Jesen na TV1000: Što ćemo gledati?

13 NOĆI KLASIKA HORORA!

Svake večeri od subote 19. listopada u 22.30h

Dok ove sezone brojimo dane do Noći vještica, možete ponovno uživati u svim klasicima horor-filmova. Prikazujemo vam originalne horore i njihove franšize, koji su ušli u povijest i utjecali na buduće generacije filmskih stvaralaca. Trenuci koji će vas ostaviti bez daha, vraćaju se na male ekrane ovog listopada na kanalu TV1000. Čeka vas užas… Ali nemojte zaboraviti disati!

MR. BEAN – DVA FILMA VRHUNSKE KATASTROFE

Ponedjeljak, 7. listopada u 19.30h

U prvom filmu, ‘Bean… Film vrhunske katastrofe’, nespretni Bean putuje u Ameriku gdje muzeju u Los Angelesu mora isporučiti vrlo vrijednu sliku. Deset godina poslije, Bean se vraća u filmu ‘Mr. Bean na praznicima’ i osvaja putovanje u Cannes. Po dolasku u Francusku, nehotice razdvaja jednog dječaka od oca i pomaže im da se ponovno spoje. Putem, između ostalog, otkriva Francusku, biciklizam i pravu ljubav.

PREPORUKA