Jesen na TV1000: Što ćemo gledati?

Prijavi se za novosti i preporuke

Listopad na kanalu TV1000 prepun je akcijskih filmova, horrora i trilera, ali i komedija i drama koje stvaraju uvertiru za najstrašniji dan u godini – Noć vještica!

U specijalu Posljednja prilika pogledajte filmove koje još niste – ili ih jednostavno pogledajte ponovno: Invazija kvarta, Tata u akciji, Povratak u budućnost i Povratak u budućnost 2, Previše je složeno i drugi.

Krajem listopada uživajte u specijalu 13 noći klasika horora! uz horor-filmove koji su stvarali povijest, ostavljali nas bez daha i utjecali na cijelu jednu generaciju filmaša. Ostali filmovi koje ne smijete propustiti u listopadu su Egzorcizam Emily Rose, Van Helsing, Mr. Bean… Film vrhunske katastrofe i Mr. Bean na praznicima. – (TV1000)

tv1000
Jesen na TV1000: Što ćemo gledati?

POSLJEDNJA PRILIKA

Svake nedjelje u listopadu, s početkom u nedjelju 6. listopada u 19.25h

Ne propustite posljednju priliku da pogledate filmove: ‘Invazija kvarta’, ‘Tata u akciji’, ‘Ace Ventura: Kad priroda zove’, ‘Previše je složeno’, ‘Braven’, ‘Povratak u budućnost’ i ‘Povratak u budućnost II’. – (TV1000)

EGZORCIZAM EMILY ROSE/ THE EXORCISM OF EMILY ROSE

Ponedjeljak, 28. listopada u 22.30h

Redatelj: Scott Derrickson

Glumci: Laura Linney, Tom Wilkinson, Campbell Scott, Jennifer Carpenter, JR Bourne

Uzbudljivi horor-film temeljen na istinitoj priči o odvjetnici Erin Bruner, koja se sukobila sa crkvom i državom boreći se za život svećenika, oca Moorea, koji je na mladoj ženi izveo smrtonosni egzorcizam. Erin se mora boriti protiv samouvjerenog državnog odvjetnika Ethana Thomasa, ali i protiv vlastitih demona – u trenutku kada shvati da je nezadovoljna vlastitom karijerom. – (TV1000)

  Nagrađivani svjetski producenti i Oscarovci dolaze na NEM Zagreb 2019

VAN HELSING

Ponedjeljak, 14. listopada u 21h

Redatelj: Stephen Sommers

Glumci: Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Richard Roxburgh, David Wenham, Shuler Hensley

Kraj 19. stoljeća: lovca na čudovišta, dr. Abrahama Van Helsinga, pozivaju u tajanstvenu zemlju u Istočnoj Europi kako bi pobijedio grofa Drakulu i ostale sile zla. Ondje mu pomaže Anna, nasljednica kraljevske obitelji, posvećena Drakulinu uništenju.

south park
Jesen na TV1000: Što ćemo gledati?

13 NOĆI KLASIKA HORORA!

Svake večeri od subote 19. listopada u 22.30h

Dok ove sezone brojimo dane do Noći vještica, možete ponovno uživati u svim klasicima horor-filmova. Prikazujemo vam originalne horore i njihove franšize, koji su ušli u povijest i utjecali na buduće generacije filmskih stvaralaca. Trenuci koji će vas ostaviti bez daha, vraćaju se na male ekrane ovog listopada na kanalu TV1000. Čeka vas užas… Ali nemojte zaboraviti disati!

MR. BEAN – DVA FILMA VRHUNSKE KATASTROFE

Ponedjeljak, 7. listopada u 19.30h

U prvom filmu, ‘Bean… Film vrhunske katastrofe’, nespretni Bean putuje u Ameriku gdje muzeju u Los Angelesu mora isporučiti vrlo vrijednu sliku. Deset godina poslije, Bean se vraća u filmu ‘Mr. Bean na praznicima’ i osvaja putovanje u Cannes. Po dolasku u Francusku, nehotice razdvaja jednog dječaka od oca i pomaže im da se ponovno spoje. Putem, između ostalog, otkriva Francusku, biciklizam i pravu ljubav.

PREPORUKA

Koliko je koristan ovaj post? Subtitle: Leave empty to disable. Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili! Result text - average rating: Prosječna ocjena Result text - vote count:

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

  Glamurozna kriminalistička serija Moć (Power) i kriminalistička komedija Uhvatite maloga (Get Shorty): Nove epizode

Drugi upravo čitaju

Nine Days (2020) – Recenzija

Nine Days je odličan film iz 2020. godine koji ne smijete propustiti. Nine Days je film o kome se dosta pričalo u prethodnom periodu, pre svega zbog toga što je nakon skoro godinu i po dana...

Gorčilo – Jesi li to došao da me vidiš (2015) – Recenzija

Gorčilo - Jesi li to došao da me vidiš je odličan domaći film iz 2015. godine. Poslednji domaći film koji sam pogledao u bioskopu je bila Parada Srđana Dragojevića i tada sam sklopio neku vrstu pakta sa...

8 vrhunskih europskih filmova koje vrijedi pogledati

Donosimo Vam listu 8 vrhunskih europskih filmova koje vrijedi pogledati! Američku kinematografiju svi imamo u malom prstu, no kada bi nas netko zamolio da mu nabrojimo 10 kvalitetnih filmova europske produkcije, vrlo je moguće kako...

Tár (2022) – Recenzija

Tár je psihološka drama Tár je psihološka drama koju kao režiser, scenarista i producent potpisuje kvalitetni autor Tod Fild kome je ovo prvi rad još od 2006. godine, a ukupno treći. Film je premijerno prikazan...

Pearl (2022) – Recenzija

Pearl sa podnaslovom An X-traordinary Origin Story je psihološki slešer koji potpisuje Taj Vest u saradnji sa glumicom Mijom Got koja ponovo tumači i glavnu ulogu. Ovaj film služi kao prethodnik filma X (2022) i u njemu pratimo...

The Tragedy of Macbeth (2021)

The Tragedy of Macbeth je nova ekranizacija Magbet je pozorišna tragedija Vilijama Šekspira koja je do sada tridesetak puta adaptirana u film, a poslednju adaptaciju Macbeth smo dobili 2015. godine. The Tragedy of Macbeth je nova ekranizacija...