back to top

6 dosta kul hašomana koje poznajemo iz omiljenih serija

Iako su u svijetu na snazi različiti zakoni o marihuani, u posljednje vrijeme mnoge zemlje dekriminaliziraju i legaliziraju marihuanu u medicinske i rekreativne svrhe. Hollywood ima otvorene zakone po pitanju marihuane, stoga ne čudi da posljednjih godina u serijama možemo vidjeti različite likove koji puše travu, i uvijek magično začine seriju. Istina, neki znaju biti i stereotipni, ali bez brige, na ovoj listi njih nećete naći! Ovo je lista upravo 6 nestereotipnih, i jako kul likova, koji su hašomani. 

6. Adam DeMamp/Workaholics

Trojac iz Workaholicsa UVIJEK je napušen, a kad ponestane trave, to zna prerasti u veliki problem… Na listu smo odlučili staviti Adama, bez nekog posebnog razloga, jer volimo sve hašomane iz ovog prekrasnog sitcoma. Workaholics smo gledali u sedam sezona, od 2011. do 2017. 

adam

5. George Cristopher/Ubi me dosada/Bored To Death

Pušenje trave dio je Georgeovog identiteta, kojeg glumi genijalni Ted Danson,  i to je u principu jedino o čemu razmišlja. Ikad. Popularni sitcom Ubi me dosada (Bored to Death) gledali smo (nažalost) samo u tri sezone, od 2009. do 2011. godine.

george christopher

4. Hank Moody/Kalifornikacija/Californication

Alkoholičar + hašoman, sarkastični gad, neponovoljivi švaler Hank Moody. Hanka glumi genijalni David Duchovny, a Kalifornikacija (Californication) se emitirala u sedam sezona, od 2007. do 2014. godine.

hank

3. Nancy Botwin/Trava/Weeds

Nancy Botwin (Mary-Louise Parker)  češće prodaje travu nego što je puši, ali kad je puši, onda je stvarno puši. I ful je seksi. Dramsku seriju Trava (Weed) gledali smo u osam sezona, od 2005. do 2012. godine.

nancy botwin

2. Wilfred/Wilfred

Pas koji puši travu. Genijalno! U američkoj inačici ovog sitcoma koja se temelji na istoimenoj australskoj seriji, glavne uloge tumače glumci Elijah Wood i Jason Gann, a genijalni duo gledali smo u četiri sezone koje su se emitirale od 2011. do 2014. godine.

wilfred

1. Cosima/Siročad/Orphan Black

Znantveno-fanstastični serijal o klonovima Siročad (Orphan Black), gledali smo zbog svih kolonova, ali Cosima je ta koja nam je najviše prirpasla srcu. Prisjetimo se jednog razgovora između nje i Delphine, koja joj ponudi cigaretu.

Delphine: “Pušiš?” Cosima: “Ne, samo travu.”
cosimasmoking

Komentiraj

Komentara

TagsBored To Death Californication Kalifornikacija Orphan Black Pickbox Siročad Ubi me dosada Weeds Wilfred Workaholics

Drugi upravo čitaju

After Yang (2021)

After Yang (2021) recenzija filma After Yang je kombinacija sajberpanka i umetničke drame koju potpisuje Kogonada, američki umetnik koji se proslavio svojim video esejima u kojima analizira sadržaj, formu, estetiku i strukturu filmskog i televizijskog sadržaja. Ovo je...

Narcos (2015)

Narcos je priča o trgovcima drogom koja izaziva tešku ovisnost. Kolumbijci imaju izreku: “Bog je našu zemlju napravio toliko lijepom da to nije bilo pošteno prema ostatku svijeta. Kako bi poravnao teren, Bog ju je...

Apollo 10½: A Space Age Childhood (2022)

Apollo 10½: A Space Age Childhood je animirani film zasnovan na detinjstvu režisera, scenariste i producenta Ričarda Linklejtera. Ovo je njegov drugi film koji je u potpunosti rotoskopiran, tj. najprostije rečeno – svaki snimljeni frejm...