Ja sam Zlatan je u kinima!

Ja sam Zlatan, jedan od najiščekivanijih sportskih filmova godine, stigao je u kina 08.09.2022. godine.

U svim najboljim kinima, pogledajte kino uspješnicu JA SAM ZLATAN, biografski film o ponajboljem svjetskom nogometašu svih vremena, Zlatanu Ibrahimoviću.

Kao sin imigranata iz Bosne, nogomet je Zlatanu predstavljao raskid s nimalo laganim životom unutar doseljeničke zajednice u kojoj je živio, a tijekom kojeg je pokazao neizmjernu veličinu nevjerojatnog talenta i samopouzdanja.

Ove osobitne su ga kasnije, unatoč potpuno drugačijim predviđanjima, katapultirali u jednog od ključnih nogometaša 21. stoljeća, važne karike u nekima od najvećih europskih klubova (Ajax, Juventus, Inter, Milan, Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester United).

ja sam zlatan
Ja sam Zlatan je u kinima!

JA SAM ZLATAN FILM

Film švedskog filmaša Jensa Sjögrena zasnovan je na nogometaševoj istoimenoj autobiografiji, koju supotpisuje David Lagercrantz.

Dominic Andersson Bajraktati glumi 11-godišnjeg Zlatana, krajnje nesklonog školskim pravilima ponašanja te i više nego robusnog nastupa na nogometnom travnjaku.

Ono što okolina iz ovakvog ponašanja ubrzo iščitava jest dječakova komunikacija koja odražava neprilagođenost, usamljenost te glad za uspjehom.

Posebno mjesto u ovoj nesvakidašnjoj priči zauzimaju Zlatanovi roditelji, otac Šeik, niskokvalificirani radnik sklon alkoholu, kao i, za dječaka, emocionalno nepristupačna majka Jurka.

Što neobuzdanog sina balkanskih doseljenika na hladnom europskom sjeveru drži na životu? Instinkt za preživljavanjem?

Strast i Bogom dani talent

Film Jensa Sjögrena intrigantan je portret sportskog uspjeha iza kojeg se krije osveta svima onima koji su nogometnu legendu u startu otpisali. JA SAM ZLATAN u hrvatskim kinima od 8. rujna!

Koliko je koristan ovaj post? Subtitle: Leave empty to disable. Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili! Result text - average rating: Prosječna ocjena Result text - vote count:

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Drugi upravo čitaju

Guilty na Foxu iduće godine?

Guilty na Foxu iduće godine?

The Strain (2014-2017) – Recenzija

The Strain je odlična serija iz 2014. godine koju ne smijete propustiti. Vampiri su oduvijek privlačili pozornost publike zbog svoje zanimljive i kompleksne mitologije, bezobzirne okrutnosti, hektolitara krvi ali i seksualnih konotacija koja su se vezala...

Listopad na Epic Drami – Zločin, misterij i NLO-i

Listopad na Epic Drami prepun je uzbudljivih trenutaka! Uzbudljiva serija Bludnice prepuna je zločina, misterija i šarmantnih kurtizana zbog kojih se nećete moći zaustaviti na jednoj epizodi. Kroz film Agatha i istina o ubojstvu pratite...