Listopad na Epic Drami – Zločin, misterij i NLO-i

Prijavi se za novosti i preporuke

Listopad na Epic Drami prepun je uzbudljivih trenutaka!

Uzbudljiva serija Bludnice prepuna je zločina, misterija i šarmantnih kurtizana zbog kojih se nećete moći zaustaviti na jednoj epizodi. Kroz film Agatha i istina o ubojstvu pratite Agathu Christie, autoricu romana o Poirotu i gđici Marple, u avanturi otkrivanja krivca za misterioznu smrt u vlaku za Hastings.

Dugo očekivana SF serija Projekt Plava knjiga nadahnuta je stvarnim znanstvenim projektom Plava knjiga koji se bavio istraživanjem fenomena NLO-a. Saznajte koliko potraga za istinom ponekad može biti opasna. U spomen na 80. obljetnicu Hitlerovog napada na Poljsku, Epic Drama cijelu sezonu posvetit će sadržajima Drugog svjetskog rata koji su se odvijali tijekom sukoba. Specijal Drama Drugog svjetskog rata sadrži serije Podmornica, Satnija X i Francusko selo.

Bludnice – Od srijede 9. listopada u 21h

Margaret Wells prognana je u Ameriku, a Lydia Quigley vene u Bedlamu. Čini se da Charlotte i Lucy više neće morati sudjelovati u majčinim svađama. Charlotte sada vodi bordel Wellsovih, a Lucy je slavna i bogata kurtizana, no Charlotte otkriva da vođenje unosnog bordela donosi i prijatelje i neprijatelje. Usto, Lucy ulazi u posao s majkom i sinom, Elizabeth i Fredom.

Način na koji prema Lydiji postupaju u Bedlamu doveo ju je do dna, ali nova zatvorenica popravlja joj raspoloženje. U bratovoj odsutnosti Lady Fitz otkriva slobodu, no kad se ponovno nađe pod pritiskom, i sama se iznenadi kad se za pomoć obrati Nancy Birch, a Nancy, koja je inače samotnica, otkriva da prvi put u životu mora zatražiti pomoć.

  Listopad na Viasat Nature: Doku serije posvećene važnosti očuvanja prirode
listopad
Listopad na Epic Drami - Zločin, misterij i NLO-i

North je uspješan boksački trener i na turneji je sa svojim borcima. Harriet u svoj novi bordel pokušava namamiti odabrane klijente, igrajući na njihovu fascinaciju egzotičnim, no ubrzo otkriva da između egzotike i fetišizma skoro da i nema razlike. Budući da se Harriet suočava s nasilnom netrpeljivošću, ona i North ujedinjuju se u borbi protiv rasizma koji ugrožava živote crnih Londonaca.

Epske činjenice: Liv Tyler vraća se kao Lady Fitz, a treća sezona donosi nam još zvijezda: Alfie Allen, poznat po ulozi Theona Greyjoya u ‘Igri prijestolja’, utjelovit će Isaaca Pinchera, novog londonskog svodnika. Tvorci serije poznati su po predstavljanju novih talenata, a najnoviji dodatak seriji je Ash Hunter, koji igra Isaacova brata i vlasnika taverne, Hala Pinchera.

Agatha i istina o ubojstvu – Petak, 18. listopada u 21h

Redatelj: Tom Dalton

Glumci: Ruth Bradley, Pippa Haywood, Stacha Hicks, Ralph Ineson, Tim McInnerny, Bebe Cave, Dean Andrews, Michael McElhatton, Blake Harrison

Kad su kumče i imenjakinju Florence Nightingale pronašli u vlaku za Hastings pretučenu do smrti, unatoč istrazi i javnim prosvjedima policija nikad nije uhvatila ubojicu. Budući da istraga ne napreduje i da je policija zakazala, Mabel Rogers, koja je s Florece bila u vezi 26 godina, počinje vlastitu istragu, no nakon što otkrije brojne sumnjive osobe, Mabel ne može pronaći dokaze koji će razotkriti ubojicu.

Na rubu je živaca i obraća se Agathi Christie, autorici romana o Poirotu i gđici Marple, čiji je najnoviji roman ‘Ubojstvo Rogera Ackroyda’ u trenu postao međunarodna senzacija. Njih dvije zajedno odluče uhvatiti ubojicu.

Epske činjenice: Porijeklom iz Dublina, višestruko nadarena glavna glumica Ruth Bradley, osvojila je već priličan broj nagrada i nominacija zahvaljujući ulogama u mini-seriji ‘Rebellion’, drami o rađanju moderne Irske, te filmu ‘Grabbers’, urnebesnoj nadrealističkoj irskoj komediji.

  Ja sam Zlatan je u kinima!

Drama Drugog svjetskog rata – Svake nedjelje navečer, s početkom u nedjelju 6. listopada u 20.05h

1. rujna 1939. godine Adolf Hitler napao je Poljsku, pokrenuvši izbijanje Drugog svjetskog rata. U spomen na 80. obljetnicu tog događaja, Epic Drama cijelu sezonu posvetit će sadržajima Drugog svjetskog rata koji su se odvijali tijekom sukoba. Prikazujemo serije iz 2018. godine koje se nadovezuju na film ‘Podmornica’ iz 1981. te prvu i drugu sezonu serija ‘Satnija X’ i ‘Francusko selo’.

Projekt Plava knjiga – Nastavlja se od četvrtka 3. listopada u 21h

Smještena u pozadinu hladnog rata i početka atomskog doba, ovo je uzbudljiva serija nadahnuta stvarnim znanstvenim projektom Plava knjiga koji se bavio istraživanjem fenomena NLO-a po nalogu Američkog ratnog zrakoplovstva. Dr. J. Allen Hynek, briljantni astrofizičar, regrutiran je u tajni program zajedno s kapetanom Michaelom Quinnom.

listopad na epic drami - zločin, misterij i nlo-i
Listopad na Epic Drami - Zločin, misterij i NLO-i

U potrazi za istinom koja se skriva iza niza tajanstvenih viđanja izvanzemaljaca, Dr. Hynek će polako shvatiti da se nalazi u središtu golemog i opasnog zataškavanja koje će njega i njegove najbliže dovesti u opasnost.

Epske činjenice: Uzbudljiva nova znanstveno-fantastična serija s Aidanom Gillenom – koji se proslavio ulogom u ‘Igri prijestolja’ – i Michaelom Malarkeyjem – poznatom po ulozi u ‘Vampirskim dnevnicima’ i seriji ‘The Oath’ – na male ekrane ponovno dovodi i nadarenu Kseniju Solo, koju svi znamo po ulozi Peggy Shippen iz serije ‘Preokret: Washingtonovi špijuni’.

PREPORUKA

Koliko je koristan ovaj post? Subtitle: Leave empty to disable. Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili! Result text - average rating: Prosječna ocjena Result text - vote count:

  Ciklus Tarantinovih filmova na kanalu TV1000

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Drugi upravo čitaju

Nine Days (2020) – Recenzija

Nine Days je odličan film iz 2020. godine koji ne smijete propustiti. Nine Days je film o kome se dosta pričalo u prethodnom periodu, pre svega zbog toga što je nakon skoro godinu i po dana...

Gorčilo – Jesi li to došao da me vidiš (2015) – Recenzija

Gorčilo - Jesi li to došao da me vidiš je odličan domaći film iz 2015. godine. Poslednji domaći film koji sam pogledao u bioskopu je bila Parada Srđana Dragojevića i tada sam sklopio neku vrstu pakta sa...

8 vrhunskih europskih filmova koje vrijedi pogledati

Donosimo Vam listu 8 vrhunskih europskih filmova koje vrijedi pogledati! Američku kinematografiju svi imamo u malom prstu, no kada bi nas netko zamolio da mu nabrojimo 10 kvalitetnih filmova europske produkcije, vrlo je moguće kako...

Tár (2022) – Recenzija

Tár je psihološka drama Tár je psihološka drama koju kao režiser, scenarista i producent potpisuje kvalitetni autor Tod Fild kome je ovo prvi rad još od 2006. godine, a ukupno treći. Film je premijerno prikazan...

Pearl (2022) – Recenzija

Pearl sa podnaslovom An X-traordinary Origin Story je psihološki slešer koji potpisuje Taj Vest u saradnji sa glumicom Mijom Got koja ponovo tumači i glavnu ulogu. Ovaj film služi kao prethodnik filma X (2022) i u njemu pratimo...

The Tragedy of Macbeth (2021)

The Tragedy of Macbeth je nova ekranizacija Magbet je pozorišna tragedija Vilijama Šekspira koja je do sada tridesetak puta adaptirana u film, a poslednju adaptaciju Macbeth smo dobili 2015. godine. The Tragedy of Macbeth je nova ekranizacija...