Baptiste: Sve što trebate znati o novoj britanskoj detektivskoj seriji

Baptiste je odlična detektivska serija serija iz 2016 godine koju ne smijete propustiti.

Britanska detektivska serija Baptiste (2019.) stiže na Pickbox NOW! Gledajte premijeru cijele sezone nove detektivske poslastice, spin-off britanske dramske serije The Missing.

baptiste: sve što trebate znati o novoj britanskoj detektivskoj seriji
Baptiste: Sve što trebate znati o novoj britanskoj detektivskoj seriji

U seriji pratimo jednog od središnjih likova iz serije The Missing, detektiva Juliena Baptista, kojeg glumi fenomenalni francuski glumac turskog podrijetla Tchéky Karyo.

JEDNOM DETEKTIV, UVIJEK DETEKTIV

Glavni lik nove kriminalističke serije jest Julien Baptista, tvrdoglav, ali inteligentan i pronicljiv detektiv. Kad se Julien i njegova žena presele u Amsterdam, šefica policije, usto i Baptistova bivša cura, traži njegovu pomoć oko rješavanja zločina.

baptiste: sve što trebate znati o novoj britanskoj detektivskoj seriji
Baptiste: Sve što trebate znati o novoj britanskoj detektivskoj seriji

Baptiste ubrzo započinje raditi na slučaju koji uključuje trgovinu seksom, drogama, čak i ljudima. Za njega, predivne ulice i kanali Amsterdama skrivaju mračne tajne, a njegova je detektivska priroda neumorna.

Izvrstan francuski glumac Tchéky Karyo napravio je odličan posao donijevši dubinu i jedinstvenost liku Baptista. „Julien Baptiste vrlo mi je drag i iznimno sam uzbuđen što ga pratim na ovom novom putovanju, istražujući mračne tajne na ulicama Amsterdama“, rekao je glumac.

INTENZIVAN KRIMINALISTIČKI TRILER

Nakon operacije tumora na mozgu, Baptiste tvrdi kako nije isti čovjek kao prije. Njegova ga stara šefica uvjeri da pomogne nizozemskoj policiji sa slučajem nestale seksualne radnice u Amsterdamu. Istražujući slučaj, Baptista upoznaje Edwarda (Tom Hollander), ujaka nestale djevojke s kojim ništa nije onako kako se na prvu čini.

PREPORUKA

Koliko je koristan ovaj post? Subtitle: Leave empty to disable. Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili! Result text - average rating: Prosječna ocjena Result text - vote count:

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Drugi upravo čitaju

Guilty na Foxu iduće godine?

Guilty na Foxu iduće godine?

Decision to Leave (2022) – Recenzija

Decision to Leave je južnokorejska „romantična misterija“ Decision to Leave ili ti u bukvalnom prevodu Resolution to Break Up je južnokorejska „romantična misterija“ koju kao režiser, ko-scenarista i producent potpisuje Čan-Vuk Park, poštovano ime svetske...

Mrtvi Piksel: Zabavni Youtube kanal o svijetu serija, filmova i igara (VIDEO)

"Mrtvi Piksel" je zabavni kanal na platformi YouTube koji se bavi serijama, filmovima i video igrama. Mario Vadlja “Driveshaft” i Marko Gogić “Blowfish” dvojica su casual gamera i ljubitelja dobrih filmova, serija i tehnologije koji vode Youtube kanal...